Business Developer (Sales)

Over SubsidyCloud

SubsidyCloud gaat de marktleider in Europa worden. Wij gaan er voor zorgen dat sociale, duurzame en innovatieve organisaties gesteund worden met overheidsfinanciering. Hier hebben wij een Europese community voor opgezet met een digitaal platform dat vraag en aanbod bij elkaar brengt. We hebben al meer dan duizend gebruikers en klanten maar natuurlijk moeten dit er nog veel meer worden om alle geweldige duurzame innovaties werkelijkheid te laten worden.

Om dit te realiseren zoeken we business developers die in een internationaal team werken aan het vergroten van ons bereik en aantal klanten en projecten.

Informele en ambitieuze werksfeer
Ruim opleidingsaanbod
Aantrekkelijk salaris met bonusregeling
WIE WE ZOEKEN

We werken met de nieuwste marketing automation tools en draaien continu campagnes op onze database. Wij hebben business developers nodig die ervoor kunnen zorgen dat de leads en partners uit onze database toegang krijgen tot onze community en gebruik gaan maken van de diensten die we hier aanbieden.

Als Business Developer ben jij verantwoordelijk voor het genereren en onderzoeken van potentiële klanten. Je brengt de beslissers in kaart en aan de hand van jouw research genereer en kwalificeer jij klanten + partnerships. Met een persoonlijke benadering per mail, telefoon en/of social media onderscheidt je je van anderen en realiseer jij nieuwe leads die je middels de juiste data kwalificeert en binnen haalt als klant. Ook ben je actief betrokken bij het onboarden van nieuwe Consultants die toegang willen tot onze community.  Je zorgt ervoor dat The Subsidy Community op de belangrijkste events aanwezig is.

Het bedrijf zit in de Delftse Poort bij Rotterdam Centraal Station en we werken met meer dan 10 nationaliteiten aan het succes van onze klanten.

FUNCTIE EISEN:
  • HBO werk- en denk niveau
  • 1-5 jaar sales ervaring
  • Online vaardig en effectief gebruik maken van data
  •  Researcher en commerciële  kansen zien
  •  Anticiperen op behoeften van diverse klanten
  • Ondernemend en zelfredzaam
  • Woonachtig in Rotterdam of omgeving
  • Nederlandse en/of Duitse taal spreken

Apply for this position

Toegestane bestandsformaten: .pdf, .doc, .docx