Business Developer (Sales)

Over SubsidyCloud

Ben jij commercieel ingesteld, enthousiast en proactief? Op zoek naar een leuke baan bij een sterk groeiend tech bedrijf? Dan is SubsidyCloud op zoek naar jou! SubsidyCloud is een matching SaaS-platform voor organisaties om subsidies te ontdekken. Wij ontzorgen innovatieve en sociaal maatschappelijke start-ups & scale-ups gedurende het gehele subsidietraject door het slim inzetten van data. Op deze manier helpen we de wereld een stukje beter te worden.

SubsidyCloud is een online tech matching SaaS-platform voor organisaties om subsidies te ontdekken door middel van data. Wij ondersteunen op deze manier sociaal maatschappelijke- en innovatieve organisaties met als doel de wereld een stukje beter te maken. Dit doen wij met de ‘Rotterdamse’ mentaliteit in ons achterhoofd: niet lullen maar poetsen!

Informele en ambitieuze werksfeer
Ruim opleidingsaanbod
Aantrekkelijk salaris met bonusregeling

Business Developer

Als Business Developer werk je in het hart van SubsidyCloud en ben je primair verantwoordelijk voor het closen van innovatieve en sociaal maatschappelijke start-ups & scale-ups die op zoek zijn naar funding. Je komt te werken in het hartje van bruisend Rotterdam. Natuurlijk staat er tegenover alles wat jij levert een marktconform salaris en werk je samen met een jong en internationaal team. Je krijgt veel verantwoordelijkheden en er is veel ruimte om out of the box te denken. Dit wordt juist gewaardeerd.

Past deze omschrijving bij jou, laat het ons dan snel weten! Wij zijn op korte termijn op zoek naar versterking.

De rol

Als Business Developer ben je in contact met innovatieve of sociaal maatschappelijke startups & scale ups. Zij pitchen vol enthousiasme hun projecten en ideeën aan jou en jij maakt een eerste screening van de subsidiemogelijkheden. Je bent verantwoordelijk voor new business. Op jouw eigen manier.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Benaderen van warme innovatieve en sociaal maatschappelijke start-ups & scale-ups
  • Achterhalen van de wens van de klant en deze van een advies op maat voorzien
  • Het opstellen en versturen van offertes en het onderhandelen hierover
  • Ervoor zorgen dat alle informatie en gegevens worden doorgezet naar de juiste afdelingen (Je introduceert de juiste subsidieadviseur aan de klant, jij maakt de match)
  • Je levert input aan andere afdelingen om de eindresultaten te verbeteren

Daarnaast krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in de richting die jij wenst!

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx