Growth & Marketing stagiair

Over SubsidyCloud

SubsidyCloud gaat de marktleider in Europa worden. Wij gaan er voor zorgen dat sociale, duurzame en innovatieve organisaties gesteund worden met overheidsfinanciering. Hier hebben wij een Europese community voor opgezet met een digitaal platform dat vraag en aanbod bij elkaar brengt. We hebben al meer dan duizend gebruikers en klanten maar natuurlijk moeten dit er nog veel meer worden om alle geweldige duurzame innovaties werkelijkheid te laten worden.

WIE WE ZOEKEN

We werken met de nieuwste marketing automation tools en draaien continu campagnes op onze database. SubsidyCloud is jouw subsidiespecialist. Wij geven advies en vragen subsidies aan op het gebied van: Innovatie, duurzaamheid, internationale bedrijfs- en personeelssubsidies en meer. Wilt jij deel uitmaken van een team dat bedrijven helpt een positieve impact te hebben op de wereld? SubsidyCloud heeft onlangs een nieuw product gelanceerd.

Deze stage kan voor een afgestudeerde stagiair of ervaren marketeer zijn die meer wil specialiseren in groeimarketing. We werken in het Nederlands en Engels en je moet beide kunnen spreken & schrijven. De afgestudeerde stagiairs zouden begeleiding krijgen bij het onderwerp van de scriptie en de mogelijkheid om theorieën en hypotheses te onderzoeken. 

Een geweldige leerervaring, spannende opdrachten, leuke collega’s, een groot netwerk en een werkplek in het hart van Rotterdam. Herken je jezelf net in bovenstaand profiel, reageer dan snel!

FUNCTIE EISEN:
  • September 2020 tot januari 2021
  • Beschikbaar voor 32-40 uur per week
  • HBO / WO-studies
  • Geïnteresseerd in techniek & duurzaamheid
  • Engels- en Nederlandstalig (Duits is een bonus)
  • Ervaring met het schrijven van content voor LinkedIn (Engels & Nederlands)
  • Bereid om te leren over Tools zoals Hubspot, Salesforce, Expandi, Unbounce, Instapage, Canva, InDesign, Photoshop. 

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx